Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за тампони на стабилизираща щанга

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за тампони на стабилизираща щанга

Здравейте колеги, интересува ме тампоните на стабилизиращата щанга пасват ли с тези от Лада, както на носачите. Колата е Alfa Romeo 147

ДА!!!

Малко е по-дебела (щангата) но като напръскаш със силиконче се нахлузват.....

Режеш единия ограничител и като ги нахлузиш си го слагаш на мястото и го капваш с електрожен, ЦО, квот имаш подръка!
    sigpic
    Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
    156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
    147 JTDm 140-Малката манекенка
    GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от UNBREAKABLE Покажи съобщение
      от Лада, както на носачите. Колата е Alfa Romeo 147
      здр колеги на кои носачи и стават тампони от лада мерси редварително
      1,8 16v TS 144кс,1998г

Comment

Първоначално публикувано от angel_1987 Покажи съобщение
        здр колеги на кои носачи и стават тампони от лада мерси редварително
        На ладовите.

Comment

А защо направо не си купите по една лада и да си карате работата? Там всичко си пасва от лада
          Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Тюю, как не се сетих преди да я бракувам.Щях да и сложа един тунспарк направо.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Всеки да си слага каквото намери за добре.Който има финансовата възможност да слага оригинал части а които няма търси алтернативи,не виждам нищо лошо в това да се слагат тампони от лада.
              Alfa Romeo 156 1.9 JTD 110 '01

Comment

Първоначално публикувано от Praslan Покажи съобщение
                Всеки да си слага каквото намери за добре.Който има финансовата възможност да слага оригинал части а които няма търси алтернативи,не виждам нищо лошо в това да се слагат тампони от лада.
                Не си прав! От Москвич са по-евтини и пак стават, дори имат и тампони който стават на горните носачи и са по 0.70лв бройката! Само да уточня частите са само и единствено от Москвич 412, от другите нестава!
                Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

Всеки слага каквото намери, после много се чупели Алфите.
                  Alfa Romeo 156 1.9 JTD `98 ex

Comment

Ако тампоните са 1 към 1, има ли значение дали са от Москвич, Алфа или Деу Тико?

Comment

Ама никой не ви дава акъли какви части да слагате, нито някой иска съвети от вас. Всеки има глава на раменете и си решава. Пък и в тая криза не всеки има финансова възможност. However, интересуваше ме дали пасват, но докато чаках колегите да отговорят взех решение да си сложа оригиналните и вече съм с тях. И не мога да разбера след като е автомобилен форум на Алфа Ромео, защо вместо да се подкрепяте и да си помагате във всяка тема гледам как се ядете един друг, видиш ли на кого му е по-голям. Поздрави и приятен ден!

Comment

Първоначално публикувано от UNBREAKABLE Покажи съобщение
                        Ама никой не ви дава акъли какви части да слагате, нито някой иска съвети от вас. Всеки има глава на раменете и си решава. Пък и в тая криза не всеки има финансова възможност. However, интересуваше ме дали пасват, но докато чаках колегите да отговорят взех решение да си сложа оригиналните и вече съм с тях. И не мога да разбера след като е автомобилен форум на Алфа Ромео, защо вместо да се подкрепяте и да си помагате във всяка тема гледам как се ядете един друг, видиш ли на кого му е по-голям. Поздрави и приятен ден!
                        Точно защото е автомобилен форум на Алфа Ромео питания като твойте за тампони от лада май не са удачни?! Защото всеки гледа с 2 лева да си оправи колата, но не става и после идват приказките колко много се трошали Алфите! Като искате да карате точно тези коли, приемете че парите за поддръжка са такива! И като не искате съвети защо питате дали става с трици маймуни да хващате?
                        Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

Съвет не ми трябва с какви части да си обслужвам колата, нито на някой друг колега. Въпроса ми беше точно и ясно зададен. Друг е въпроса някой хора как го приемат. И дай кажи къде се правят колите за 2 лева и ние белким да почнем да ги носим там, щото видиш ли аз за труда само оставих 40 на майстора И да, колегата по-нагоре беше прав с изказването си "Ако тампоните са 1 към 1, има ли значение дали са от Москвич, Алфа или Деу Тико". Друг е въпроса вече кой какво ще избере и кой каква финансова възможност има. Много зор си давате за нищо момци, дишайте и се наслаждавайте на живота, щото в главите на някой от вас май е само колата
                          Last edited by UNBREAKABLE; d.m.y г., 17:15.

Comment

Според мен този форум,не го четат само алфа манияци,а и други хора,на които не бива да се пробутват идеи,от сорта на:"купих си въже за 20 лв. от пазара в събота,скочих от Аспаруховия мост,и нищо ми няма".Такива"Размисли и страсти" от типа става ли чорапогащник вместо ремък,бива да се разискват между познати и приятели!Има теми от сорта на "33 ракийки" и др.
                            Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                              Ако тампоните са 1 към 1, има ли значение дали са от Москвич, Алфа или Деу Тико?
                              Ми тръгнах да купувам ладови, повъртях, ги повъртях ги в ръцете си и ходих да ми сложат каквито трябва.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                              X